Haberin Doğru Adresi

Avrupa'da Yaşayan Türklerin Haber Sitesi

BEŞİKTAŞ: 1 – FENERBAHÇE: 2 / VIDEO

Posted by almanyahaber Mart 29, 2008

fenerbahce-besikta.jpg

Turkcell Süper Lig’de 28. haftanın en önemli maçında Beşiktaş Fenerbahçe’yi ağırlıyor. Günün ilk maçında Ankaraspor, Trabzonspor’u 1-0; Denizlispor da Gençlerbirliği’ni 3-2 yendi..

Beşiktaş İnönü Stadı’ndaki maçta Fenerbahçe ilk 10 dakikada 3 gol pozisyonunu cömertçe harcadıktan sonra 11. dakikada Kazım’ın ortasına kafayı vuran Alex’le 1-0 öne geçti. 

Fenerbahçe sürekli bastıran takım olurken, Beşiktaş’ın etkisiz atakları Volkan’ın ellerinde eridi. Korner atarken başına bir cisim isabet eden Alex yerde kaldı. Oyun 4 dakika durdu.  

‘Kart cimrisi’ olarak tanınan hakem Yunus Yıldırım, ilk yarıda Fenerbahçeli Edu ve Kazım’la Beşiktaş’tan Cisse’ye sarı kart gösterdi.

2. yarının başında Beşiktaş’tan Baki ve Serdar Özkan ile Fenerbahçe’den Vederson sarı kart gördüler.. Oyunun hakimi Fenerbahçe.. Bu arada 60. dakikadan itibaren Beşiktaş canlanmaya başladı..

Sakatlanan Uğur Boral’ın yerine 65. dakikada Semih girdi. 70. dakikada Alex yine tribünden atılan bir cisimle yaralandı. Sahaya yabancı madde yağıyor.. Hakem tereddütte..

74. dakikada Serdar Özkan Beşiktaş’ın beraberlik golünü attı..

80. dakikada Semih’in asisti ve Alex’in golü Fenerbahçe’yi deplasmanda Beşiktaş karşısında 2-1 öne geçirdi.. Fenerbahçe 89. dakikada Kazımla çok müsait bir gol pozisyonunu Rüştü’ye teslim etti.

İlk yarıda 4 dakika duraklama zamanı oynatan hakem Yıldırım, maçın sonuna da duraklamalar(!) nedeniyle 8 dakika ekledi.. Fenerbahçe 90+1’de Ali Bilgin’le mutlak gollük bir pozisyonu avuta attı..

..vee 102 dakikalık maçı hakem Yunus Yıldırım bitiriyor: Beşiktaş: 1 – Fenerbahçe: 2..

izlemek için http://fbahce.wordpress.com/

Yorum bırakın