Haberin Doğru Adresi

Avrupa'da Yaşayan Türklerin Haber Sitesi

TANER YILDIZ’A YUMRUKLU SALDIRI / VIDEO

Posted by almanyahaber Nisan 19, 2010

Şırnak’ta meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Jandarma Yüzbaşı Levent Çetinkaya’nın cenaze töreninde gergin anlar yaşandı.

Şehit Levent Çetinkaya’nın Kayseri’deki cenaze töreninde beden eğitimi öğretmeni Şahin Şimşek adlı bir kişi Enerji Bakanı Taner Yıldız’a yumruklu saldırı girişiminde bulundu. Bakan Yıldız’ın burun kemiğinde kırık tepit edildi. Törende İçişleri Bakanı Beşir Atalay da vardı. Başbakan Erdoğan saldırıyla ilgili Bakan Atalay’dan bilgi aldı.

VIDEOYU İZLEMEK İÇİN.. TIKLAYINIZ

Beden eğitimi öğretmeni olduğu söylenen kişini bakan Yıldız’a yumruk attığı belirtiliyor. Öğretmenin Merkez Endüstri Lisesi’nde görevli Şahin Şimşek olduğu açıklandı. Saldırıyla ilgili toplam 4 gözaltı olduğu belirtiliyor.

AK Parti Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, konuyla ilgili şunları söyledi: “Şehit defnedilirken aradana fırlakayan bir kişi saldırmış. Bakanın gözlüğü kırılmış. Gözlük burnunda çizik meydana getirmiş. Doktorlar herhangi bir kırık var mı diye bakacaklar. Emniyet saldırıyı yapanı gözaltına almış. Bakan Yıldız’ın burun kemiğinde kırık tepit edildi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri’deki şehit cenazesi sırasında bir kişinin yumruklu saldırısına uğrayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Kayseri Valisi Mevlüt Bilici’yi telefonla aradı. Gül, Bakan Yıldız ve Vali Bilici ile görüşerek son duruma ilişkin bilgi aldı.

Şırnak’ta jandarmaya ait sivil minibüse yapılan silahlı saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) şehit olan Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Levent Çetinkaya’nın Kayseri’deki cenaze törenine katılan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, bir kişinin yumruklu saldırısına uğramıştı.

Kayseri’de, şehit Jandarma Kıdemli Yüzbaşı Levent Çetinkaya’nın cenaze törenine katılan ve yumruklu saldırıya uğrayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız’ın “burun kemiklerinde kırık ve burun içi yumuşak dokularda ezilmeler olduğu” kaydedildi.

Şehit Yüzbaşı Çetinkaya için Hunat Camisi’nde düzenlenen tö rene katılan ve cenazenin defin işleminin yapıldığı Garnizon Şehitliği’ne geçen Taner Yıld ız, kalabalığın dağılması sırasında isminin Ş.Ş olduğu bildirilen bir ki şinin yumruklu saldırısına uğradı. Saldırgan korumalar tarafından etkisiz hale getirilirken, Bakan Yıldız Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Cevher Nesibe Hastanesi’nekaldırıldı.

Kulak Burun Boğaz Kliniği’nde Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur ve uzmanlar tarafından ilk muayenesi yapılan Taner Yıldız’ın “burun kemiklerinde kırık ve burun içi yumuşak dokularda ezilmeler” belirlendi.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başkehimi Enerji Bakanı Yıldız’ın sağlık durumuna ilişkin yaptğı değerlendirmede ‘Bakanımızın burnunda nazar kemiği denilen kemikte hafif bir kırık varb. Dikiş atıldıktan sonra Bakanımızı taburcu ettik.’ dedi.

Bir Yanıt to “TANER YILDIZ’A YUMRUKLU SALDIRI / VIDEO”

  1. LAFTAN ANLAMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR

    Tüm İNTERNET sitelerindeki yorumcular,
    ” Bakan’a yumruk atan, Öğretmen’e ” AFERİN” çekiyor !….
    Acaba diyorum!…
    AKP’nin akıl hocaları
    Ve
    AKP’nin BAŞI ve de GIÇI ‘nın bu yorumlardan ,
    DERS ya da MESAJ çıkarıyorlar mı ?
    Yoksa Samsun’da AHMET (T) ibisine yumruk atanı ,
    ” SERSERİ !
    KENDİNİ BİLMEZ , diye nitelendirip;
    Kulaklarının üstüne mi yatıyorlar ? …
    Konu çok hassas ve önemli…
    Belli ki ,”KÜRT AÇILIMI ” milletin böğrüne , “ HİYANET HANÇERİ gibi saplanmış !..
    HABUR’DA olanlar üstüne tüy dikmiş Samsun’da olanlar Sabır taşını çatlatmış !.
    Ve ee tüm bu olup bitenler ,
    Türk milletini ” ÇİLEDEN” çıkarmış olduğunu gösteriyor ! .
    Bir Öğretmen’in “ BU YUMRUK TÜRKİYE’NİN YUMRUĞUDUR “ diye,
    Bakan’ı yumruklaması, birilerinin aklını başına getirir mi bilinmez ama !…..
    .Bu gidişle daha çok YUMRUK yiyecek bu zevat . haberleri ola !.
    Benden söylemesi …

Yorum bırakın