Haberin Doğru Adresi

Avrupa'da Yaşayan Türklerin Haber Sitesi

GÜNGÖREN BOMBACILARI YAKALANDI!

Posted by almanyahaber Ağustos 2, 2008

İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Güngören’deki birisi 7.5 aylık hamile 17 vatandaşımızın ölümüyle sonuçlanan terörist saldırının bütün boyutlarıyla aydınlatıldığını belirterek, ‘‘Kesin tespitler ve güçlü delillerle tereddüte yer bırakılmayacak şekilde olay aydınlatılmış ve faillerin büyük bölümü yakalanmıştır’’ dedi. 

 

Atalay, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde yaptığı açıklamada, “Şimdi size memnuniyetle ifade etmek isterim ki; olay bütün boyutlarıyla aydınlatılmıştır. Kesin tespitler ve güçlü delillerle tereddüte yer bırakılmayacak şekilde olay aydınlatılmış ve faillerin büyük böl ümü yakalanmıştır. Yardım eden, yataklık yapan, fiilen eyleme katılanlar yakalanmıştır. Biz gerçekten bunu polisimizin de emniyet teşkilatımızın da ilgili bütün arkadaşlarımızın da önemli bir başarısı olarak görüyoruz. Burada gerçekten büyük bir başarı gösterilmiştir.” diye konuştu. 

 

Bu arada, terörist saldırıya ilişkin gözaltına alınan 10 kişiden 2’si serbest bırakılırken 8 kişi ise tutuklanması talebi ile mahkemeye sevk edilid. 10 zanlı, İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından Beşiktaş’taki İstanbul Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık sorgulamasının ardından 10 kişiden 2’si serbest bırakılırken, aralarında H.T’nin de bulunduğu 8 kişi tutuklanması istemiyle mahkemeye sevk edildi. Bölücü terör örgütü PKK’ya üye olmak suçlamasıyla nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüphelilerden H.T’nin görgü tanıkları ifadesine göre patlama öncesi olay yerinde olduğu öğrenildi.

 

Bir Yanıt to “GÜNGÖREN BOMBACILARI YAKALANDI!”

  1. osman taka said

    CANİLERİN YAKALANMASINA SEVİNDİK. ŞİMDİ ADALET ZAMANI!

Yorum bırakın