Haberin Doğru Adresi

Avrupa'da Yaşayan Türklerin Haber Sitesi

DEMİRÖREN OLAYLARA DAVETİYE ÇIKARDI!

Posted by almanyahaber Ağustos 25, 2008

Yılar önceydi.. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Dolmabahçe (Benim için o stadın adı Dolmabahçe’dir, o kadar!) Stadı’nda takımının Beşiktaş’la olan mücadelesini izlemek üzere gelmişti. Türkiye’nin en efendi kulüp Başkanı daha yerine oturmadan ‘Tüm insanlığa karşı’ –  ‘Grup Çarşı’ tarafından küfür yağmuruna tutuldu.

 

Ağıza alınmayacak küfürler maç boyunca sürdü. Beşiktaş’ın Başkanı Yıldırım Demirören ise tüm bu küfürlere sırıttı durdu. Belli ki, Aziz Yıldırım’a küfredilmesi hoşuna gidiyordu. Bu küfürler sadece ‘insanlığa karşı’ grup tarafından değil, Başkan (!) Demirören’in yanıbaşındaki terbiyesizler tarafından da maç boyunca edildi. Maçtan sonra da aynı galiz küfürler ve Fenerbahçe taraftarlarına saldırılar sürdü.

 

Aynı şeyi biz Galatasaraylılar da maalesef yaptık. Çok ayıp ettiğimizi biliyorum ama bunu itiraf etmeliyiz. Bize hiçbir şey yapmayan bir insanın ölmüş anasına küfrettik. Adamcağızı Ali Sami Yen’de darp ettik. Bu mu spor, sportmenlik, centilmenlik anlayışı? Bizim o zamanki başkanımız da (bence tarihimizin en kötü başkanıydı) Aziz Yıldırım’a küfredilmesine hatta tribünlerde saldırılmasına gülmüştü.. Tepkisini soran gazetecilere de: “Bana niye küfretmiyorlar” demesi de tarihe geçti. Ancak istediği oldu. Birçok kulübün taraftarının yanısıra en sonunda kendi taraftarı da Galatasaray Başkanı’na küfretti.

 

Antalya’da Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’e küfredilmiş. Demirören tribündeki Antalyalılar tarafından tartaklanmış.. Geçmiş olsun Başkan. Antalyalılar elbette edepsizlik etmişler. Ayıptır, insan misafirlerine küfreder mi!?

 

Bunun artık bir sonu olması lazım. Türkiye gibi bir yerde insanların bu olgunluğa erişebilmesini sanırım göremeyeceğiz.. Bunu şu anda yeni doğan bebeklerin bile görebileceğini sanmıyorum. Bu manevi olgunluğa erişmemiz, yüzyıldan fazla sürer, o zamana kadar da ne Fenerbahçe kalır ne Galatasaray ne de Beşiktaş…

 

SEVDA SEVEN – BİR CİMBOM SEVDALISI 

 

EDİTÖRÜN NOTU: OKUYUCU YORUMLARI ARASINDAN ÇIKAN BU YAZININ ARADA KAYNAMASINA GÖNLÜM RAZI OLMADI, BU YÜZDEN REDAKTE EDEREK HERKESİN GÖRMESİNİ İSTEDİM. TEŞEKKÜRLER SEVDA SEVEN.

 

Yorum bırakın