Haberin Doğru Adresi

Avrupa'da Yaşayan Türklerin Haber Sitesi

MEHMET GÜRHAN KONUŞTU!

Posted by almanyahaber Eylül 18, 2008

Frankfurt’ta görülen Almanya’nın en büyük nitelikli dolandırıcılık davası olan Deniz Feneri e.V. davasında baş sanık olarak 5 yıl 10 ay hapse mahkum edilen Mehmet Gürhan, tutuklandığı günden bu yana ilk kez konuştu. Mahkemede kısa bir açıklama yapan Mehmet Gürhan, olayların seyrini baştan itibaren anlattı.

 

Deniz Feneri e.V. olarak yapılanları sıralayan Mehmet Gürhan, Firdevsi Ermiş’in belli odaklar tarafından şirkete sokulduğunun mahkeme sonucundan anlaşıldığını söyledi. Uzlaşma sürecinde Türkiye’nin aleyhinde konuşması için kendisine çok baskı yapıldığını gündeme getiren Gürhan, 16 milyon Euro’nun nereye gittiğini ve bunun nasıl belgelendiğini de anlattı.
 
Gürhan’ın avukatı aracılığıyla duyurduğu “kamuoyuna açık mektup” şöyle: “Almanya’nın Frankfurt mahkemesince hakkımda verilen mahkumiyet kararıyla ilgili olarak siz değerli kamuoyunu aydınlatmak istiyorum.

 

1998 yılından beri, Avrupa’da, önce Media 7, ardından da Kanal 7 İNT televizyonunun yayınını sağlayan Euro 7 GmbH isimli şirketin ortağı ve tam yetkili genel müdürü olarak iş hayatımı sürdürmekteyim.

 

DEVAMI İÇİN.. TIKLAYINIZ

 

Yorum bırakın