Haberin Doğru Adresi

Avrupa'da Yaşayan Türklerin Haber Sitesi

GÖKALP ÖZEKLER 10’DA 10 YAPTI

Posted by almanyahaber Mayıs 11, 2011

Almanya Uluslararası Orta Sıklet Şampiyonu Türk boksör Gökalp Özekler onuncu profesyonel maçından galip ayrılarak beşi nakavt olmak üzere 10’da 10 yaptı. Almanya’nın Sachsen Eyaletinin Weißwasser kentinde düzenlenen Boks Galası’nda ringe çıkan ve Sultan lakabıyla tanınan boksörümüz Çek Cumhuriyet’inden gelen Kamil Mitras’ı birinci raundda nakavtla yendi.

9 Nisan 2011 tarihinde Hamburg’daki galada Almanya uluslararası şampiyonluğu kemerini beline takan Özekler dört hafta aradan sonra ringe çıktığı maça hızlı başlayarak daha ilk saniyelerde rakibine isabetli vuruşlar yaptı.

Boksörümüzün sert vuruşlarına dayanamayan rakip boksör ringe serildi ve ring hakemi Çek boksörün sağlığı açısından maçı teknik nakavtla bitirdi. Maçtan sonra sevincini antrenörü Oktay Urkal ve menajeri Erol Ceylan ile paylaşan boksörümüz galip geldiği için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

EC Boks Kulübü’nün Başkanı ve antrenörü eski Avrupa Şampiyonu Urkal, “Boksörüme güveniyorum kendisini son aylarda çok iyi geliştirdi. Bugün de bunu çok net bir şekilde gördük. Haziran’ın 11’de yapacağımız galadaki maçtan da galip ayrılacağından eminim” dedi.
Türk Boks Kulübü’nün menajeri Erol Ceylan ise Özekler’in gelecek vaat eden bir boksör olduğunu kendisine güvendiklerini ve nice başarılar beklediklerini dile getirdi.

Yorum bırakın