Haberin Doğru Adresi

Avrupa'da Yaşayan Türklerin Haber Sitesi

BEKİR VOLKAN KÖKSAL VE ARKADAŞLARI TOPRAĞA VERİLDİ / VIDEO

Posted by almanyahaber Nisan 29, 2010

Bolu TEM Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 Ericsson Türkiye çalışanı bugün İstanbul’da toprağa verildi.

Ericsson’dan yapılan açıklamaya göre, dün TEM Gerede Cankurtaran Mevkisinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ericsson Türkiye Kurumsal Satış Müdürü Bekir Volkan Köksal, İş Geliştirme Yöneticisi Bahadır Asar ve Satış Yöneticisi Ali Uncu’nun cenazesi bugün kaldırıldı. 

VIDEOYU İZLEMEK İÇİN.. TIKLAYINIZ

Ericsson Türkiye Ülke Müdürü Özgür Tohumcu, konuya ilişkin açıklamasında, her biri Türkiye’nin yetiştirdiği en değerli beyinlerden olan arkadaşlarının, başta aileleri olmak üzere tüm sevdikleri ve yakınlarına sabır diledi.

Ericsson’un Orta Doğu Bölgesi Başkanı Anders Lindblad ise ”Ekibimiz içinde önemli bir yere sahip olan çalışanlarımızın yetenek, bağlılık ve zekalarıyla hem işlerine hem de iş arkadaşlarına kattıklarının yerini doldurmak mümkün olmayacak. Hepsinin aile ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” dedi.

Ali Uncu’nun cenazesinin bugün öğle namazının ardından Teşvikiye Camisinden, Bahadır Asar’ın cenazesinin ikindi namazının ardından Karacaahmet Camisinden, Volkan Köksal’ın cenazesinin ise ikindi namazının ardından Levent Camisinden kaldırıldığı bildirildi. Kazada ölen Erıcsson yöneticisi Bahadır Asar son yolculuğuna uğurlandı

Bolu TEM Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Ericsson İş Geliştirme Yöneticisi Bahadır Asar son yolculuğuna uğurlandı.

TEM Gerede Cankurtaran mevkiinde dün meydana gelen trafik kazasında Ericsson Türkiye Kurumsal Satış Müdürü Bekir Volkan Köksal, İş Geliştirme Yöneticisi Bahadır Asar ile Satış Yöneticisi Ali Uncu hayatını kaybetmişti. Bahadır Asar için Üsküdar’da bulunan Şakirin Camii’nde cenaze töreni düzenlendi.

Törene Asar’ın eşi Hülya Asar, babası Emin Asar, annesi Şener Asar ve yakınları başta olmak üzere Ericsson yöneticileri ve çalışanları katıldı. Asar’ın 8 yaşındaki oğlunun cenaze törenine getirilmediği gözlendi. Eşinin tabutuna sarılan Hülya Asar, uzun süre gözyaşı döktü. Asar’ın cenazesi, ikindi vakti kılınan namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Yorum bırakın